luni, 2 mai 2011

UEFA a respins plangerea Realului!

Conform presei iberice, comitetul disciplinar al UEFA s-a intrunit luni pentru a studia plangerea depusa de Real Madrid in urma jocului din prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor, disputat impotriva rivalei FC Barcelona. Galacticii au raportat faptul ca jucatorii Dani Alves, Sergio Busquets, Pedro, Pinto, Seydou Keita si Victor Valdes au avut un comportament nesportiv.


Dupa spusele madrilenilor, pe toata durata partidei pierdute cu 0-2, cei sase fotbalisti l-au presat pe arbitrul partidei si i-au influentat acestuia deciziile, inclusiv cea a eliminarii lui Pepe, in urma intrarii la Dani Alves. Cu toate acestea, forul european nu a fost de acord cu plangerea depusa de Real si probabil ca madrilenii vor face apel in urma deciziei UEFA, care va trebui sa ia vineri o hotarare, in schimb, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut Jose Mourinho dupa incheierea aceleiasi partide.


Portughezul a socat din nou in urma hotararii de a nu participa la conferinta de presa programata luni, inaintea returului semifinalei cu Barcelona de pe Camp Nou. In locul sau se va prezenta asistentul Aitor Karanka. Mourinho a luat aceasta decizie in urma controversei create in jurul meciului de pe "Santiago Bernabeu", in timpul caruia a fost eliminat, fapt care nu il obliga sa se prezinte in fata ziaristilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu