miercuri, 25 mai 2011

De Gea, inlocuitorul lui Van der Sar!

David De Gae este goalkeeperul pe care Sir Alex Ferguson il monitorizeaza de ceva vreme, considerandu-l inlocuitorul ideal al lui Edwin van der Sar. Olandezul isi va incheia sambata cariera sportiva, la 40 de ani, dupa finala Ligii Campionilor cu Barcelona, iar tanarul portar al lui Atletico este in pole-position pentru a-i lua locul la Manchester United din sezonul urmator.


"Il urmarim de mult timp pe David si ne-am dat seama ca este omul care ne trebuie. E un portar tanar, foarte agil, echilibrat si cu personalitate. Am cautat un goalkeeper cu calitati similare cu ale lui Van der Sar, iar De Gea ii seamana mult" , a aratat managerul lui United.


Conform presei engleze, Manchester ii va plati lui Atletico circa 20 milioane de euro daca tranzactia se va realiza, iar sansele sunt destul de mari, tinand cont ca fotbalistul si-a luat deja la revedere de la colegii de pe ”Vicente Calderon”, anuntandu-i ca va semna cu campioana Angliei. In ciuda varstei fragede, De Gea este de doua sezoane titular la Atletico Madrid, echipa cu care a castigat Europa League si Supercupa Europei in 2010.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu