miercuri, 18 mai 2011

Moratti: "Avem sanse la Pastore!"

Castigatoarea Ligii Campionilor de sezonul trecut a avut parte de un sezon sub asteptari, pierzand Scudetto in fata rivalei AC Milan si parasind Europa, dupa un 3-7 la total in fata lui Schalke in sferturile Ligii. Pentru a readuce succesul pe "Giuseppe Meazza", este asteptata o campanie de achizitii care sa includa nume mari si preturi piperate.


Invitat de un post de televiziune italian sa estimeze pe o scara de la unu la zece sansele anumitor jucatori de top de a ajunge la Inter, Massimo Moratti a fost realist: "Sanchez? As spune patru din zece. Nu cred ca il puteam aconta pentru ca este prea scump. Javier Pastore? Cinci. Edinson Cavani? Unu. Lionel Messi? Ar fi un vis implinit, dar va trebui sa spun zero". In ultima perioada, presa din Peninsula a vorbit despre o revenire a lui Ibrahimovic de la Milan, dar nici in cazul suedezului patronul nu este foarte optimist: "Zlatan? As vrea sa spun 10, dar este zero pentru ca Milan nu il va vinde", a recunoscut Moratti.


Cel care se afla la carma nerazzurrilor inca din 1995 si-a indreptat atentia si spre situatia antrenorilor care i-au condus echipa in acest sezon si spera ca Leonardo sa aduca trofee in urmatoarea stagiune: "Benitez nu a fost succesorul ideal al lui Jose Mourinho, un tehnician care merita sa revina aici pentru ca a fost cel mai bun din ultimii 15 ani. Totul merge bine cu Leonardo. Toti antrenorii au nevoie de o perioada pentru a avea rezultate si cred ca el este capabil sa profite", a incheiat Massimo Moratti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu