duminică, 1 mai 2011

Video: Eroarea anului! Chelsea inca mai spera la titlu!

Chelsea a invins cu 2-1 pe Tottenham si s-a apropiat la 3 puncte de liderul Manchester United. Golurile formatiei patronate de Roman Abramovici au fost marcate de Lampard si Kalou, ambele fiind insa contestate de cei de la Tottenham.


Managerul lui Spurs, Harry Redknapp, a cerut dupa meci ca tehnologia video sa fie introdusa ca metoda pentru verificarea fazelor controversate. Rezultatul din meciul cu Chelsea poate insemna pierderea locului 4 de catre Tottenham, loc ce duce in preliminariile Ligii Campionilor si ar putea aduce 30 de milioane de lire pentru echipa lui Redknapp. Spurs se afla acum la 4 puncte in spatele celor de la Manchester City, care are si un joc mai putin disputat. Tottenham a deschis scorul in minutul 19 prin Sandro. In minutul 45, Chelsea a egalat in urma unei erori a portarului Heurelho Gomes, care parea ca a scapat in poarta sutul lui Frank Lampard, nepotul lui Harry Redknapp. Reluarile au aratat ca mingea nu a depasit cu toata circumferinta linia portii.


"Faza a fost imposibila. A fost ca o ghicitoare. Arbitrul a validat golul nu pentru ca a vrut sa castige Chelsea, dar avem nevoie de tehnologie. Greseala sa ne-ar putea costa 30 de milioane de lire, dar ce putem face?", a spus Redknapp dupa meci. Cu doar un minut inainte de finalul meciului, Salomon Kalou a marcat golul victoriei dupa o pasa a lui Didier Drogba. Reluarile au aratat ca jucatorul lui Chelsea se afla in ofsaid.
Vezi gafa si golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu