vineri, 6 mai 2011

Mourinho pedepsit dur de UEFA!

In urma turului semifinalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Barcelona, in care inchizatorul galacticilor, Pepe, a fost eliminat, Jose Mourinho a lansat un atac fara precedent in istoria competitiei, prin care insinua ca echipa lui Pep Guardiola au fost favorizati de UEFA, comportament care a fost considerat neadecvat de catre forul de la Nyon. Organizatia europeana l-a suspendat pentru cinci meciuri pe Mourinho si l-a amendat cu suma de 50.000 de euro.


Real Madrid a confirmat ca va face apel impotriva deciziei, dar, cum Mourinho a ratat un meci al echipei -returul de pe Camp Nou de marti si va mai pierde inca o partida automat din cauza eliminarii, portughezul nu va sta pe banca madrilenilor in urmatoarele trei meciuri europene. "Antrenorul echipei Real Madrid, care a fost eliminat in primul tur al partidei cu FC Barcelona si a avut declaratii nesportive la conferinta desfasurata dupa incheierea meciului, a fost suspendat pentru urmatoarele cinci meciuri organizate de UEFA, la care ar fi avut dreptul sa participe" , spune o declaratie a site-ului oficial al forului. "Sanctiunea include si meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor. Mourinho a fost amendat cu 50.000 de euro. De asemenea, clubul
Real Madrid a fost sanctionat cu suma de 20.000 de euro, din cauza comportamentul neadecvat al fanilor", mai afirma declaratia.


De cealalta parte, portarul catalanilor, Pinto, care a fost eliminat la pauza meciului de pe "Santiago Bernabeu", in urma unei altercatii cu un reprezentant al madrilenilor, va lipsi la urmatoarele trei meciuri al echipei sale din Europa: "In acelasi timp, goalkeeper-ul lui FC Barcelona, Jose Pinto, care a primit un cartonas rosu in turul de la Madrid este suspendat pentru trei partide ale Ligii Campionilor, cu precizarea ca Pinto si-a executat deja o parte a pedepsei in returul de la Barcelona. Astfel, Pinto va lipsi din lotul echipei sale pentru finala Ligii, care se va desfasura pe 28 Mai", a mai aratat organizatia de la Nyon.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu