vineri, 13 mai 2011

Sahin: "Real e visul oricarui fotbalist!"

Nuri Sahin si-a anuntat luni trecerea de la Borussia Dortmund la Real Madrid si si-a dezvaluit intentiile de a pune umarul la detronarea Barcelonei din varful ierarhiei din La Liga. "Cand am primit oferta de la Madrid, am inceput sa ma gandesc. Real reprezinta cea mai mare realizare pentru un fotbalist. Real este ca un mit. Toata lumea vrea sa ajunga acolo, dar nu oricine joaca pe Santiago Bernabeu. Vreau ca Borussia Dortmund, Bundesliga, Germania si Turcia sa fie bine reprezentate la Madrid", a declarat Nuri pentru Kicker.


Mijlocasul care a castigat titlul cu Borussia in acest sezon a avut numai cuvinte de lauda la adresa fotbalului atractiv al Realului lui Mourinho, dupa ce portughezul fusese dur criticat de lumea fotbalului pentru partitura aratata in cele cinci El Clasico ale acestui sezon: "Nu pot intelege de ce lumea comenteaza pe marginea jocului practicat de Real. In week-end-ul trecut am urmarit victoria cu 6-2 purtata in fata Sevillei si am vazut un fotbal ofensiv si placut ochiului. Real a inscris un numar incredibil de goluri si asta e cel mai important lucru. Cred ca a meritat succesul din finala Cupei Regelui in fata Barcelonei", a incheiat Sahin.


Nuri Sahin a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Jurgen Klopp in sezonul fenomenal pe care Borussia l-a avut in Bundesliga. Alaturi de Shinji Kagawa, Mario Gotze sau Lucas Barrios, Sahin a avut un rol esential in obtinerea celui de-al saptelea titlu de campioana al galben-negrilor din istorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu