marți, 31 mai 2011

Aguero, interzis la Real!

Dupa cinci sezoane petrecute la Atletico Madrid, Sergio Aguero a anuntat conducerea madrilenilor de intentiile sale de a parasi echipa, cu directia probabila, Real Madrid. Managerul general al trupei de pe "Vicente Calderon", Miguel Angel Gil Marin, a admis ca atacantul sau nu se va indrepta spre galactici si spre nicio alta echipa care nu se va prezenta cu suma de 45 de milioane de euro.


"Aguero nu va ajunge la Real. L-am sunat pe Florentino Perez pentru a-i cere sa mentinem intelegerea de a ne respecta reciproc si a acceptat. Orice club, in afara de trupa lui Mourinho, care va pune pe masa 45 de milioane de euro, il poate aconta pe Kun. In caz contrar, el va ramane la club. Nu avem de gand sa negociem aceasta suma" , a recunoscut oficialul din capitala Spaniei.


Trei echipe din Premier League, Manchester City, Chelsea si Liverpool, si-au anuntat intentiile de a-l aconta pe Aguero, dar pana in prezent numai Juventus Torino a facut oficial interesul pentru ginerele lui Maradona. "Atletico Madrid nu a primit oferte concrete, numai un fax de la Juventus,
in care ei spuneau ca vor sa negocieze, aspect pe care nu il luam in considerare", a adaugat Marin, care si-ar dori ca situatia jucatorului sa se clarifice in urmatoarele doua saptamani:"Vrem o decizie pana la 15 iunie, pentru a cunoaste strategia cu ajutorul careia vom pregati noul sezon"Kun Aguero a debutat in fotbalul mare la Independiente in 2003 si a facut pasul spre Europa trei ani mai tarziu, atunci cand Atletico a oferit 23 de milioane pentru serviciile sale. Varful a marcat in tricoul alb-rosilor, alaturi de care s-a impus in editie precedenta din Europa League, 74 de goluri in 175 de aparitii. In tricoul "Pumelor", Kun a punctat de noua ori in cele 25 de selectii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu