luni, 2 mai 2011

Ottmar Hitzfeld il critica dur pe Mourinho: "Arogant, sfidator si cu atitudine de badaran!"

Dupa ce mai multi dintre elevii sai s-au plans de stilul de joc abordat de portughez, un nou contestatar si-a facut aparitia. Fostul tehnician al echipelor Borussia Dortmund si Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, l-a criticat in presa germana pe antrenorul Jose Mourinho, notand intre altele ca stilul de joc folosit de acesta in meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor este "o rusine pentru Real Madrid".


"Din fericire metodele distructive ale lui Mourinho, constand doar in a provoca si a distruge actiunile adversarului, nu au functionat. Un astfel de stil de joc nu corespunde exigentelor Realului, chiar este o rusine pentru Real Madrid. Afecteaza renumele si imaginea acestui club legendar", a precizat Hitzfeld intr-un editorial aparut in publicatia Kicker. Ottmar Hitzfeld, care la fel ca Mourinho si Ernst Happel a castigat principala competitie intercluburi europeana cu doua grupari diferite, nu a ascuns faptul ca nu il apreciaza deloc pe tehnicianul portughez. "L-am intalnit la intrunirile UEFA si comportamentul sau este fidel imaginii sale: arogant, sfidator, mestecand guma si cu o oarecare atitudine de badaran", a mentionat Hitzfeld.


"Barca ar trebui sa il faca sa plateasca, pe teren", a adaugat tehnicianul, facand referire la faptul ca Real Madrid va intalni FC Barcelona, marti, in mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor. in tur, la Madrid, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu