miercuri, 11 mai 2011

Ronaldo a amanat sarbatoarea Barcelonei!

Real Madrid a intarziat cu 24 de ore declansarea fistei laBarcelona, castigand marti seara cu 4-0 pe Bernabeu in fata lui Getafe, in antepenultima etapa de campionat. Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 36 in clasamentul golgeterilor dupa ce a punctat de trei ori in poarta lui Ustari, avand acum cu cinci goluri mai multe decat starul catalanilor, Lionel Messi.


Portughezul l-a avut ca servant la primele doua goluri pe Mesut OzilBenzema a marit avantajul madrilenilor, iar Ronaldo si-a completat seria transformand un penalty in ultimele secunde de joc. "Este adevarat ca imi doresc titlul de top scorer, dar nu este o obsesie nici sa-l obtin si nici sa bat recordul lui Hugo Sanchez" , a spus Ronaldo, referindu-se la recordul all-time de goluri marcate de un jucator al Realului intr-un sezon, performanta reusita de celebrul atacant mexican in editia 1989-1990.


Starul a admis totusi ca in unele momente ale jocului, echipa a tras pentru el, oferindu-i mai multe sanse de gol. "Efortul colectiv este insa mai important decat cel individual. In acest moment jucam la un nivel foarte ridicat, iar prioritatea noastra este sa castigam toate meciurile ramase. Antrenorul ne-a cerut asa ceva si am raspuns bine"Cu aceasta victorie, Real s-a apropiat la 5 puncte de Barcelona, care va fi matematic campioana daca nu pierde miercuri seara la Valencia, pe terenul lui Levante. In urmatoarea etapa, echipa lui Jose Mourinho va juca pe ”El Madrigal” impotriva lui Villarreal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu