miercuri, 18 mai 2011

Manchester City il vrea pe Ronaldo! Vezi ce suma colosala pregateste seicul Mansour!

Echipa finantata de seicul Mansour vrea sa dea cea mai tare lovitura de pe piata transferurilor, prin aducerea lui Ronaldo de la Real Madrid. Peste 120 milioane de euro, atat ar trebui sa ofere Manchester City pentru a avea o sansa de a-l inregimenta pe Cristiano Ronaldo, presupunand ca Real Madrid ar accepta vreodata sa-l vanda, iar jucatorul va fi de acord sa revina in Premier League.

Conform presei britanice, suma nu-l sperie pe patronul Mansour bin Zayed, care a investit deja peste 1,2 miliarde de euro la City, de cand a preluat clubul, in 2008. Pe langa suma exorbitanta a potentialului transfer, clubul din Manchester va trebui sa-i ofere portughezului un salariu anual de peste 11 milioane de euro, cat castiga in prezent pe Bernabeu. In varsta de 26 de ani, Ronaldo a fost cumparat pentru 90 milioane de euro de la Manchester United in 2009, fiind cel mai scump fotbalist al planetei. El are contract cu Real pana in 2015 si o clauza de reziliere de nici mai mult, nici mai putin de 1 miliard de euro. Clubul spaniol a blocat recent din start interesul lui AC Milan pentru starul sau, insa frictiunile cu antrenorul Jose Mourinho si neintelegerile cu colegii fac ca un eventual transfer din vara al lui Ronaldo sa nu fie chiar imposibil.

Mijlocasul Barcelonei, Xavi, este un alt jucator din La Liga curtat de City, care pregateste o campanie masiva de achizitii dupa ce echipa si-a asigurat prezenta in urmatorul sezon din Liga Campionilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu