marți, 3 mai 2011

Xavi: "Ne vom exprima pe teren!"

Campionul mondial al Barcelonei, Xavi Hernandez, admite ca nu a vrut sa intre intr-un duel verbal cu nimeni de la Real Madrid, preferand sa isi pastreze resursele pentru meciul crucial din semifinalele Ligii Campionilor de marti. Xavi a admis faptul ca echipa sa nu va intra din nou intr-un razboi mediatic cu adverasa traditionala: "Mourinho este un antrenor controversat. Asa a fost intotdeauna si foloseste acest lucru ca pe o arma, dar eu prefer sa vorbesc despre fotbal. Ma intristeaza foarte mult aceste discutii despre lucrurile care nu au nicio legatura cu acest minunat sport. Nu trebuie sa purtam discutii cu Mourinho si, dupa cum a zis si Pep, Mourinho mereu castiga razboiul cuvintelor asa ca noua nu ne ramane decat sa vorbim pe teren", a declarat unul dintre cei mai constanti jucatori ai Barcelonei.


Catalanul a comentat si despre plangerea facuta de Real la UEFA si respinsa de forul de la Nyon, in legatura cu un presupus comportament nesportiv al colegilor sai in partida din tur: "Cred ca se
lamenteaza pentru ca aceste reactii nu duc nicaieri. Barcelona a aratat mereu un comportament exemplar in timpul meciurilor", a adaugat creierul Barcelonei de la mijlocul terenului, care nu a ezitat sa critice jocul practicat de echipa lui Mourinho: "Madridul nu joaca fotbal. Fanii doresc sa vada o evolutie ofensiva, nu o echipa care nu iese din aparare. Trebuie sa trecem peste aceste lucruri si sa practicam fotbalul care ne-a consacrat", a incheiat campionul european din 2008.


Marti se va desfasura returul semifinalei Ligii Campionilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, iar catalanii pornesc cu prima sansa, dupa ce in tur s-au impus pe "Santiago Bernabeu" cu 2-0, meci in urma caruia Jose Mourinho s-a lansat intr-un atac al declaratiilor la adresa omologului sau, Pep Guardiola.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu