luni, 16 mai 2011

Oficial: Grand a fost demis de la West Ham United!

Echipa care urmeaza sa-si dispute anul viitor meciurile de acasa pe noul Stadion Olimpic din Londra a retrogradat din Premier League. Agonia lui West Ham United a luat sfarsit duminica seara pe DW Stadium din Wigan, in penultima etapa de campionat, probabil in cel mai frustrant mod cu putinta. Deveniti adevarati specialisti in salvarea in extremis de la retrogradare in ultimele sezoane, ”ciocanarii” au condus cu 2-0 prin dubla lui Demba Ba, dar in partea a doua Wigan a intors rezultatul, marcand practic in ultima secunda de joc golul de 3-2 prin N´Zogbia.


In urma acestui esec, West Ham nu numai ca nu mai poate ajunge pe locul 17, care ar fi mentinut-o in Premiership, dar va incheia ultima sezonul, avand doar 7 victorii in 37 de meciuri. Adus la conducerea tehnica in vara anului trecut, Avram Grant a fost demis luni, iar clubul se va desparti mai mult ca sigur si de jucatori precum Scott Parker, Carlton Cole sau Thomas Hitzlsperger, care nu se pot compromite evoluand in liga secunda.


"Este o zi foarte trista pentru mine si imi pare foarte rau pentru suporteri si pentru acest club minunat. Am venit la West Ham cu mult entuziasm, desi cunosteam problemele financiare ale clubului si faptul ca echipa s-a batut la retrogradare si anul trecut. Am sperat pana in ultima clipa, dar nu s-a putut" , declara israelianul, cu cateva ore inainte de a afla despre demitere. El a mai lucrat in Premier League la conducerea tehnica a lui Chelsea si Portsmouth, iar pana la numirea unui alt manager, de pregatirea echipei se va ocupa secundul Kevin Keen.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu