joi, 5 mai 2011

Calderon: "Mourinho va duce clubul in faliment!"

Ramon Calderon, omul care a condus destinul clubului Real Madrid din 2006 pana in 2009, a declansat un atac mediatic impotriva actualului antrenor al ”galacticilor”, Jose Mourinho, despre care a spus ca va duce gruparea spaniola la faliment cu atitudinea lui nepotrivita. Vorbind la putin timp dupa ce Real a fost eliminata de FC Barcelona in semifinalele Ligii Campionilor, fostul oficial nu s-a aratat impresionat de felul cum Mourinho isi incordeaza muschii la conferintele de presa si nici de metodele de lucru ale acestuia, apreciind ca tot acest circ a condus la esecul din actuala stagiune, in care Real ramane cu mana goala in campionat si in Europa.


"Ceea ce a spus la intalnirile cu presa a stricat imaginea clubului. Marile cluburi nu ar trebui sa dea vina pe arbitri pentru esecuri si pentru greselile facute. Am investit peste 450 milioane de euro in ultimii doi ani pentru a avea o echipa puternica, iar daca pierzi in aceste conditii, nu mai poti da vina pe arbitri, ghinion sau accidentari. Daca pierzi, nu poti decat sa feliciti adversarul si asta este. Ceea ce a facut Mourinho, atacand arbitrii si UEFA, este inacceptabil" , a tunat Calderon, ramas in memoria fanilor pentru alungarea lui David Beckham de la echipa, spunand
dupa transferul acestuia la LA Galaxy ca va fi "cel mult un actor de duzina la Hollywood".


Show-ul mediatic facut de antrenorul portughez inainte, in timpul si dupa prima mansa a semifinalelor Ligii, cand l-a ironizat pe Guardiola, l-a aplaudat ironic pe arbitrul de centru pentru eliminarea lui Pepe si a acuzat Barcelona ca are influenta la UEFA, a continuat dupa remiza de pe Camp Nou. El a fost surprins de camerele video facand un gest cu mana care se traduce simplu prin "am fost jefuiti", la intoarcerea echipei in capitala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu