vineri, 6 mai 2011

Tensiune maxima, derby-ul de duminica poate decite titlul in Premier League!

Cel mai important meci al sezonului in Anglia se joaca duminica pe "Old Trafford", unde Chelsea se deplaseaza pentru a recupera diferenta de trei puncte care o desparte de liderul Manchester United. Cu doar trei etape ramase de disputat, capitanul londonezilor, John Terry, considera ca o victorie cu "diavolii" le va aduce din nou titlul.


"Este situatia ideala pentru a cuceri titlul. Motivatia noastra va fi mai mare decat la oricare alt meci, pentru ca satisfactia de a castiga pe "Old Trafford" este maxima", a spus John Terry. Capitanul londonezilor considera ca echipa sa are mai multe atuuri pentru a invinge decat United. "Manchester United vine dupa infrangerea cu Arsenal de etapa trecuta si sunt cu moralul scazut, in schimb, noi suntem determinati sa pastram sirul victoriilor din ultimele etape". Chelsea a pierdut un singur meci din ultimele zece din Premier League si a recuperat 15 puncte fata de echipa lui Ferguson (la 1 Martie, United avea 18 puncte avans in fata lui Chelsea).
 
Chelsea are toate motivele sa fie increzatoare ca poate obtine o victorie duminica pe "Old Trafford" cu Manchester United: elevii lui Ancelotti au o serie de zece meciuri fara infrangere in campionat. Totusi, victoriile din Premier League ale londonezilor au fost intrerupte de infrangeri in Liga Campionilor. Chiar "diavolii" au fost cei care i-au invins ultima data: pe 6 si 12 aprilie, in dubla mansa a sferturilor Champions League (1-0 si 2-1). Nu doar Chelsea si Manchester United spera la titlu. Arsenal se roaga pentru o remiza pe "Old Traffford", rezultat care ar apropia-o de primul loc daca "tunarii" lui Wenger inving maine la Stoke. Arsenal are 67 de puncte si este la sase lungimi de United si la trei de Chelsea.


ULTIMELE TREI ETAPE

MANCHESTER UNITED (73 puncte, +38)
Chelsea (acasa)
Blackburn (deplasare)
Blackpool (acasa)

CHELSEA (70 puncte, +38)
Man. United (deplasare)
Newcastle (acasa)
Everton (deplasare)

ARSENAL (67 puncte, +32)
Stoke (deplasare)
Aston Villa (acasa)
Fulham (deplasare)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu