luni, 16 mai 2011

Video: Ronaldo chiar e MARE! A egalat recordul lui Hugo Sanchez!

Cristiano Ronaldo si-a asigurat titlul de golgeter in La Liga, singurul obiectiv pe care Real Madrid il mai avea pentru finalul unui sezon dominat de rivala FC Barcelona. Daca in partidele anterioare colegii l-au ajutat sa inscrie, in partida de duminica seara cu Villarreal, din penultima etapa a sezonului, portughezul a impresionat prin doua executii de exceptie din faze fixe. Dupa ce Marcelo a deschis scorul pe ”El Madrigal”, Ronaldo a marit avantajul oaspetilor trimitand mingea in vinclu dintr-o lovitura libera de la 18 m, devenind astfel al doilea fotbalist care ajunge la 50 de goluri intr-un sezon din Spania, alaturi de Lionel Messi.


Gazdele au sperat sa evite infrangerea dupa ce Cani a redus din handicap la putin timp de la startul reprizei secunde, dar golul avea sa vina tot in poarta Submarinului Galben, in ultimele secunde de joc, cand Ronaldo a marcat cu o executie identica, sut la vinclu din afara careului. Starul a inscris astfel al 38-lea gol in campionat, avand cu 7 mai multe decat Messi, si a egalat performanta legendarului atacant mexican Hugo Sanchez din sezonul 1989-1990. Ronaldo are toate sansele sa depaseasca recordul duminica, in ultima etapa de campionat, cand Real joaca
acasa cu Almeria.


La finalul partidei, Cristiano s-a declarat incantat ca a reusit o performanta istorica, dar a insistat din nou ca nu si-a facut din titlul de golgeter un obiectiv in sine: "Nu sunt obsedat sa marchez. Conteaza doar ca am obtinut o victorie pe terenul unui adversar incomod. Cu totii ne dorim un final bun de campionat si pana acum ne-a iesit. Voi incerca sa inscriu si cu Almeria, desigur, insa ma bucur acum ca am marcat din lovituri libere, am cam avut ghinion cu astfel de executii in ultimul timp". Tinuta in sah de La Coruna (0-0) pe Camp Nou, Barcelona nu mai poate pierde primul loc, avand 93 de puncte, cu 4 mai multe decat gruparea din Madrid, in timp ce Villarreal (62 de puncte) nu mai are sanse sa o ajunga pe Valencia (68 de puncte), aflata pe locul trei, si va trebui sa treaca de doua tururi preliminare in Liga Campionilor pentru a intra in grupe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu