vineri, 6 mai 2011

Guardiola tentat sa antreneze Interul! Se va despasparti Pep de Barcelona??

Pep Guardiola este dispus sa se desparta de FC Barcelona daca Internazionale Milano i-ar lansa provocarea de a antrena echipa de pe San Siro, sustine Luis Suarez, fostul mare mijlocas al nationalei Spaniei, care a petrecut o parte importanta a carierei la Inter, atat ca fotbalist, cat șsi ca antrenor. "Ciclul lui Pep la Barcelona se apropie de final. Eu sunt convins ca va merge la Inter din vara. Am vorbit cu el pe tema aceasta in decembrie si stiu ca nu-l poate refuza pe presedintele Moratti", sustine Suarez, in varsta de 76 de ani.


Venerabilul a insistat ca nu s-a consultat cu nimeni de la clubul milanez, unde a antrenat in trei ocazii, ultima data in 1995, Inter fiind de altfel ultima echipa pe care a pregatit-o inainte de pensionare. "Il stiu pe Pep de multa vreme si stiu ca isi doreste o noua provocare, iar Inter este provocarea perfecta pentru el. Sunt convins ca s-ar descurca bine in Italia, insa pana la urma este decizia celor de la Milano. Ce pot spune sigur este ca Guardiola nu ar refuza", a sustinut cel caruia fanii ii spuneau Luisito. El a jucat la FC Barcelona in anii 50 si apoi noua sezoane pentru nerrazzuri, incheindu-si apoi cariera tot in Serie A, la Sampdoria, in 1973. Doi ani mai tarziu,
Suarez debuta ca antrenor tocmai la Inter, iar in timp a mai condus echipe precum Sampdoria, La Coruna sau nationala Spaniei.


Presa italiana da ca sigura despartirea lui Inter de actualul antrenor, Leonardo, in momentul in care se incheie campionatul, iar Guardiola ar fi, neoficial, prima optiune pentru conducerea clubului. Catalanul a castigat tot ce se poate cu Barcelona, iar in actualul sezon este aproape de un nou titlu in Spania si de un triumf in Liga Campionilor, Messi si compania urmand sa dispute finala pe Wembley impotriva lui Manchester United.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu