vineri, 13 mai 2011

Busquets risca sa fie suspendat! Vezi de ce!

Forul de la Nyon il va audia pe Sergio Busquets in aceasta saptamana in legatura cu posibilul caz de rasism petrecut in turul semifinalelor Ligii Campionilor dintre Real si FC Barcelona. Ancheta are la baza dovezi video oferite de clubul madrilen care il surprind pe Busquets facandu-l ”Mono” (magar, in spaniola) pe fundasul Marcelo, intr-un meci castigat de oaspeti cu 2-0. Imaginile au fost postate si pe websiteul lui Real pe 2 Mai, cu o zi inainte de returul din capitala Cataluniei, incheiat remiza, 1-1.


Daca este gasit vinovat, Busquets poate rata finala Ligii Campionilor cu Manchester United"Am deschis procedurile disciplinare in cazul fotbalistului Sergio Busquets, suspectat ca a incalcat articolul 11 din regulamentul prind etica, perorand injurii rasiste la adresa unui adversar de la Real Madrid. Comisia de disciplina va comunica decizia pe 16 Mai", se arata intr-un comunicat al UEFA.


Reclamarea lui Busquets este unul dintre cele doua subiecte care au facut obiectul unei plangeri a lui Real dupa primul duel cu Barca in Champions League. La capatul unei partide in care Pepe a fost eliminat de la madrileni, alaturi de portarul de rezerve al catalanilor, Jose Pinto, si de antrenorul Jose Mourinho, cei de la Real au sustinut ca rivalii au simulat constant in timpul meciului, incercand sa puna presiune pe arbitrul de centru. UEFA a respins aceste acuze, in schimb l-a suspendat pe Mourinho pe cinci meciuri din cupele europene, portughezul fiind recidivist.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu