sâmbătă, 14 mai 2011

Buffon ramane la Juventus!

Este cunoscut faptul ca Arsenal Londra s-a confruntat cu multiple accidentari ale portarilor in acest sezon, lucru care l-a fortat pe managerul Arsene Wenger sa apeleze la veteranul Jens Lehmann, care se retrasese in vara anului trecut. Astfel,Gianluigi Buffon, in pofida varstei de 33 de ani, ramane visul oricarui antrenor, dar, in acelasi timp, un portar scump, pentru serviciile caruia Juventus i-a platit Parmei nu mai putin de 50 de milioane de euro in 2001.


Cu toate acestea, Buffon nu pare tentat de o schimbare de decor si insista ca viitorul sau va fi la Juventus, echipa alaturi de care a ramas si in 2006, atunci cand trupa a fost retrogradata in Serie B, in urma scandalului Calciopoli: "Anul viitor voi fi tot la Juventus. Nu cred in posibilitatea unui transfer la Arsenal. Intentiile mele si ale clubului sunt de a continua impreuna. A fost un sezon dezamagitor, in care am pierdut foarte multe oportunitati. Acum Europa League reprezinta
obiectivul nostru si aici apare o problema de demnitate", a declarat cel care a fost declarat de patru ori cel mai bun portar al anului de ancheta FIFA.


Cu doua etape inaintea finalului din Serie A, Juventus ocupa un dezolant loc sapte, cu 57 de puncte, la trei lungimi de ultimul loc care duce in Europa, ocupat de Lazio. In urma acestui traseu, Luigi Del Neri are zilele numarate pe banca Bianconerilor, conducerea de la Torino luand in calcul inlocuirea fostului mijlocas. Cu toate acestea, Buffon a tinut sa ii dea un vot de incredere tehnicianului sau: "Cat timp ma voi duce la antrenamente si il voi gasi pe Del Neri acolo, voi fi fericit", a incheiat campionul mondial din 2006.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu