luni, 2 mai 2011

Ronaldinho a castigat campionatul cu Flamengo!

La cinci ani dupa ce a castigat Liga Campionilor cu FC Barcelona, Ronaldinho are din nou motive de bucurie, contribuind la triumful actualei sale echipe, Flamengo, in campionatul statului Rio de Janeiro. Considerat cel mai popular club brazilian, cu un numar estimat de fani ajungand la 35 de milioane, Flamengo a trecut in finala deVasco da Gama cu 3-1 la loviturile de departajare, dupa ce scorul a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar.


"M-am intors in Brazilia pentru asa ceva. Dupa cativa ani in care nu am mai castigat nimic, am reusi acest lucru in tara mea este minunat" , a declarat Ronaldinho, care nu a putut evolua in precedentele doua meciuri ale echipei sale, din cauza unei accidentari.


Titlul statului Rio este al doilea din carierea jucatorului in varsta de 31 de ani dupa cel din 1999, cand Ronaldinho evolua la Gremio. El a fost transferat ulterior la Paris St.Germain, incepandu-si o cariera impresionanta in fotbalul european, care a culminat cu perioada de la FC Barcelona (2003-2008). Vedeta sud-americana a ajuns apoi la AC Milan, de care s-a despartit in această iarna, semnand cu Flamengo, pentru care a marcat de 5 ori in 16 aparitii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu