miercuri, 23 februarie 2011

Arsenal vrea sa-i mai fure un talent Barcelonei. Vezi despre cine e vorba!

In urma cu aproape opt ani, echipa antrenata de Arsene Wenger l-a convins pe Cesc Fabregas sa semneze cu “tunarii”. Spaniolul a devenit de atunci unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume, iar Barcelona, clubul de la care a plecat, il regreta si incearca de doua sezoane sa il aduca pe Camp Nou, fiind dispusa sa plateasca si 40 de milioane de euro pentru el.



Istoria este pe cale sa se repete acum: Wenger a pus ochii de ceva vreme pe Jon Miquel Toral Harper, un talentat jucator de la Academia La Masia. Acesta are doar 16 ani, exact varsta lui Fabregas la momentul plecarii in Anglia. Potrivit celor de la Marca, Toral sa inteles cu "tunarii". Mijlocas al reprezentativei Spaniei sub 16 ani, Toral a vrut neaparat sa se transfere in Anglia, deoarece mama lui s-a nascut acolo. El a fost dorit de mai multe formatii din Albion, insa a ales sa mearga la Arsenal, fiind convins de ce i-a oferit Arsene Wenger, care a discutat si cu mama fotbalistului in luna ianuarie.


In schimbul lui Toral, Arsenal ii va plati Barcelonei 350.000 de euro, reprezentand indemnizatia de formare a fotbalistului. Presedintele catalanilor, Sandro Rosell, s-a aratat dezamagit de atitudinea lui Arsenal, dar si de hotararea juniorului, declarand ca acesta nu mai are nicio sansa sa imbrace in viitor tricoul blau-grana. In varsta de 47 de ani, Rosell a fost vice-presedinte al clubului in 2003, cand Fabregas a plecat la Arsenal, si a sperat pana in ultima clipa sa evite o noua situatie, insa dorinta lui Toral a fost mai puternica, iar tanarul mijlocas a devenit jucatorul englezilor cu doua saptamani inainte de returul dintre Barcelona si Arsenal, in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu