miercuri, 2 februarie 2011

Giggs, a ajuns cel mai bun jucator din istoria lui Manchester United!

Revista de club "Inside United" impreuna cu site-ul oficial manutd.com au demarat un sondaj printre fanii liderei neinvinse din Premier League, iar optiunile celor mai multi dintre acestia s-au indreptat catre Ryan Giggs, galezul care de curand si-a sarbatorit a 600-a prezenta in tricoul lui Manchester United. Ba mai mult decat atat, Giggs a fost primul in topul preferintelor fanilor, cu o marja covarsitoare, confirmand astfel prestigiul de care se bucura in tribunele stadionului Old Trafford.

"Daca te uiti la galaxia de vedete care au jucat pentru acest club, este o onoare pentru Ryan. Sunt unii care i-ar pune pe altii in fata sa, jucatori ca Denis Law, George Best sau Eric Cantona, dar nimeni nu poate contesta faptul ca merita sa se numere printre legendele noastre. Prestatiile lui au fost de prima clasa timp de 20 de ani. Chiar si acum, la 37 de ani, este uimitor", l-a laudat Sir Alex Ferguson pe jucatorul care ii este elev din 1991.


Giggs insusi i-a nominalizat in topul celor mai buni jucatori ai lui Manchester United pe Roy Keane, Peter Schmeichel si Paul Scholes. "Pe Scholesy l-as numi cel mai bun din toate timpurile. L-am vazut facand lucuri pe care niciun alt jucator nu le-a facut. Modul in care poate controla tempoul unui meci si pasele sale sunt incredibile. Am vazut de-a lungul anilor ca niciun jucator nu a reusit sa se apropie de performantele sale".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu