luni, 14 februarie 2011

Torres le promite multe goluri fanilor londonezi!

Roman Abramovich a scos din buzunar nu mai putin de 58 de milioane de euro pentru a-si indeplini visul de a-l vedea in tricoul lui Chelsea pe campionul european si mondial Fernando Torres. Spaniolul in varsta de 26 de ani a fost acontat in ultima zi de transferuri din iarna si toata suflarea „Albastrilor” si-a pus sperantele într-un cuplu de atacanti ucigator, Torres-Drogba. Fostul jucator al lui Atletico nu a avut in schimb debutul asteptat, evoluand sters in derby-ul pierdut cu 0-1 chiar pe Stamford Bridge, impotriva fostei sale echipe, Liverpool.



"El Nino” isi propune ca prin evolutiile sale ulterioare sa isi ajute mai mult echipa in indeplinirea scopului propus pentru acest sezon, un loc printre primele patru formatii din Premier League: "Ca atacant trebuie sa marchez cat mai multe goluri. Inca nu l-am vazut pe Roman Abramovic. Faptul ca a investit o suma atat de mare pentru transferul meu spune multe despre visul lui de a face istorie. Trebuie sa-mi iau revansa printr-o evolutie cat mai buna pe teren".


Torres s-a referit si la reactia suporterilor lui Liverpool legata de plecarea sa: "Oamenii din afara nu
pot intelege anumite lucruri legate de fotbal. Dupa transferul lui Xabi Alonso la Real si plecarea lui Mascherano la Barcelona, oferta lui Chelsea a reprezentat luminita de la capatul tunelului pentru mine. Pur si simplu a venit timpul sa plec. Sper ca fanii lui Liverpool vor intelege asta candva".
Prima sansa pentru spaniol de a inscrie in tricoul lui Chelsea va aparea chiar in aceasta seara, cand Torres este anuntat titlular in derby-ul londonez pe care trupa lui Ancelotti il va disputa pe terenul finalistei Europa League din 2010, Fulham.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu