vineri, 11 februarie 2011

Anceloti nu mai spera la titlu!

Chelsea putea reintra in lupta pentru titlu din Premier League, in urma primei infangeri a lui Manchester United din acest sezon, 1-2 pe terenul lui Wolverhampton, dar esecul din partida cu Liverpool, 0-1, disputata in cadrul etapei a 26-a, le-a dat toate planurile peste cap "albastrilor". 

Carlo Ancelotti considera ca obiectivul realist al echipei sale este o clasare pe unul dintre primele patru locuri, in urma careia Chelsea sa "prinda" Liga Campionilor din sezonul viitor: "Ne este greu sa ne gandim ca am putea lupta pentru locul intai dupa ultimele rezultate. Diferenta este prea mare, trebuie sa fim sinceri. Important este sa ne situam pe locul patru la sfarsitul sezonului, loc pentru care ne vom lupta cu alte echipe valoroase".

Pe de alta parte, italianul in varsta de 51 de ani stie cat de importanta este pentru echipa sa acomodarea noilor veniti David Luiz si Fernando Torres: "Tinta mea este sa construiesc cea mai buna echipa cu jucatorii pe care ii am. Drogba si Torres sunt doi atacanti senzationali si trebuie sa facem tot posibilul ca ei sa joace bine impreuna".
Chelsea ocupa locul patru in Premier League cu 44 de puncte si va juca in ultimul meci al etapei a 27-a, luni de la ora 22:00, pe terenul finalistei Europa League din 2010, Fulham.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu