marți, 22 februarie 2011

Copenhaga - Chelsea! Londonezii vor Liga!

Iesita din cursa pentru titlu în Premier League si eliminata recent din Cupa Angliei, Chelsea poate salva sezonul doar printr-o performanta in cea mai importanta competitie a intercluburilor.



 Echipa lui Abramovich, are teoretic un culoar bun spre sferturile de finala, in conditiile în care FC Copenhaga nu reprezinta mare lucru in fotbalul european. Si totusi, danezii au lasat o impresie excelenta in faza grupelor, unde au tinut-o in sah pe Barcelona, calificandu-se mai departe in dauna lui Rubin Kazan si Panathinaikos. Chiar daca nu au super-vedete in lot si nu au mai disputat un meci oficial de anul trecut, elevii lui Stale Solbakken sunt extrem de motivati sa faca un meci mare marti seara pe arena ”Parken” din Copenhaga. Pregatim acest meci din prima zi a anului si chiar daca nu am sustinut in ultimele luni partide oficiale, echipa este in forma buna si speram sa jucam la un nivel apropiat de cel din faza grupelor. Suntem optimisti si sperăm să fim cel puțin la nivelul lui Chelsea”, a opinat antrenorul danezilor. El a remarcat că echipa de pe Stamford Bridge nu este intr-o forma prea buna, iar daca jucatorii sai vor fi concentrati, poate iesi un rezultat pozitiv.


Contestat de fani si de presa dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Carlo Ancelotti admite ca orice meci din Champions League este ca o finala pentru echipa sa. ”Liga este cea mai importanta
competitie pentru noi in acest moment. Suntem sub presiunea rezultatelor, stiu ca nu a fost un sezon prea bun pana acum, dar cred cu tarie ca putem salva stagiunea. Copenhaga este o echipa de valoare, dar putem castiga jocul tur. Avem nevoie de un rezultat pozitiv”, a declarat italianul, care poate sa-l foloseasca in dubla cu danezii pe atacantul spaniol Fernando Torres, nu si pe David Luiz, ce a evoluat cu Benfica in acest sezon din Liga, inainte de a fi transferat la Chelsea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu