marți, 8 februarie 2011

Liverpool la a patra victorie consecutiva fara gol primit!

Derby-ul de duminica Chelsea - Liverpool (0-1) a fost ocazia potrivita pentru Dalglish de a trage cortina pestea cea mai nebuna etapa din fotbalul engelz, 43 de goluri in 10 partide.

Debutul lui Fernando Torres in tricoul lui Chelsea a fost eclipsata de inca o partitura tactica predata excelent de maestrul Dalglish.
In urma cu o luna, "cormoranii" erau aproape de locurile retrogradabile, dar acum au inceput sa spere la Liga Campionilor. Kenny Dalglish, s-a intors dupa 20 de ani sa-si salveze echipa ed suflet. La venirea sa, Liverpool era aproape de locurile retrogradabile, insa acum sunt la doar sase puncte in spatele lui Chelsea, ocupanta locului 4.

"Am pierdut pionul, a ramas Regele" au scris fanii lui Liverpool pe un banner.
"Cei mai importanti oameni sunt cei care sunt la acest club. Niciun om nu e mai important decat clubul acesta. Asa a fost si asa va fi intotdeauna", a spus Dalglish dupa ce Torres a preferat sa se transfere la

Chelsea. Duminica, vorbele sale au fost de aur. Spaniolul a avut un debut sters, chiar in fata fostei sale echipe. A evoluat 66 de minute si a avut o singura actiune periculoasa, fiind blocat perfect de Carragher. La trei minute dupa ce a iesit de pe teren, Torres, a privit de pe banca reusita fostului sau coleg, Meireles. "Torres? Un pion pe tabla noastra de sah. A ramas Regele", au scris pe un banner fanii lui Liverpool. Regele Dalglish.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu