luni, 28 februarie 2011

Ashley Cole nu vrea sa-si ceara scuze!

Ashley Cole si-a adus inca o contributie la vanzarea tabloidelor din Marea Britanie, dupa incidentul petrecut duminica in cantonamentul de la Cobham, unde fotbalistul a impuscat acciddental un student cu o arma de calibrul 22 mm. Un preferat al ziarelor de scandal pentru numeroasele escapade sexuale si conflictele cu oamenii legii, Cole (30 de ani) l-a ranit pe Tom Cowan in zona costala, studentul primind ingrijiri de la medicii lui Chelsea inainte de a fi transportat la spital.



Cole sustine ca a gasit arma in vestiar i nu avea nici cea mai mica idee ca aceasta era incarcata. El a tras ”in joaca” spre Cowan, un obisnuit al antrenamentelor londonezilor. Tanarul in varsta de 21 de ani studiaza stiinta sportului si se afla langa teren atat ca suporter al lui Chelsea, cat si pentru a se documenta in scop pedagogic.
Victima nu a depus deocamdata nicio plangere, dar chiar si asa Cole risca o pedeapsa de 5 ani de inchisoare pentru vatamare corporala cu o arma de foc ce putea provoca rani mortale. Daily Mirror a relatat luni ca Ashley Cole nu simte ca ar trebui sa ii ceara scuze lui Cowan, o atitudine socanta ce pare a fi impusa de avocatii fotbalistului. Daca jucatorul isi cere iertare, inseamna ca isi recunoaste automat vina, iar acest lucru deschide calea spre un proces care se poate lasa cu daune consistente. In schimb, el poate pleda pentru varianta in care episodul a fost un accident in care nimeni nu ar fi de vina.


Cole a fost casatorit patru ani cu Cheryl Tweedy, componenta a trupei Girls Aloud, mariajul lor fiind marcat de infidelitatile sotului, surprins la un moment dat in timp ce intretinea relatii sexuale cu trei
femei. La varsta de 25 de ani, fundasul si-a lansat romanul autobiografic intitulat ”My Defence”, vandut bine in Anglia, iar in 2010 a divortat, fiind in prezent intr-o relatie cu fotomodelul american Kayla Collins. De cand a ajuns multimilionar dupa o cariera de succes la Arsenal si Chelsea, Cole a avut constant probleme cu legea, de la amenzi pentru tulburarea linistii publice pana la dosar penal pentru sofat sub influenta alcoolului. Politia londoneza a deschis oficial o ancheta asupra incidentului de duminica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu