vineri, 4 februarie 2011

Benitez: Torres valoreaza peste 70 de milioane de lire sterline!

Fostul antrenor a celor de la Liverpool, Rafa Benitez, crede ca Chelsea a dat lovitura luandu-l pe Torres platind suma mai putin de 60 de milioane de euro.

"Fernando Torres valoreaza peste 70 de milioane de lire sterline (peste 80 de milioane de euro), iar Liverpool a facut o afacere slaba" a declarat vineri Rafa Benitez.
Fostul tehnician de pe Anfield, a sustinut ca atacantul spaniol nu ar fi plecat nicioadata la Chelsea pe suma de 58 de milioane de euro daca londonezii ar fi facut o oferta cand lucra el la Liverpool.

Benitez (50 de ani) a antrenat-o pe Liverpool in perioada 2004-2010, perioada in care echipa a triumfat in Liga Campionilor, a cucerit Cupa Angliei, dar nu si titlul, cea mai buna performanta fiind locul secund in sezonul 2008-2009. Dupa plecare lui Jose Mourinho la Real Madrid, Rafa a acceptat
provocarea de a antrena pe Internazionale Milano, unde a reusit sa stea doar sase luni, fiind demis in decembrie anul trecut.

Spaniolul sustine acum ca ar accepta sa revina candva la Liverpool: "A antrena aceasta echipa este un vis pentru orice tehnician care se respecta. Deocamdata, Kenny Dalglish face treaba buna acolo, dar daca in viitor cei de la club vor avea nevoie de mine, voi raspunde pozitiv". a mai declarat Benitez.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu