luni, 28 februarie 2011

Real nu-l mai vrea pe Kaka! Vezi ce echipe il vor pe brazilian!

Kaka are zilele numarate la Real Madrid. Brazilianul transferat la Real Madrid contra uriasei sume de 68 milioane de euro a pierdut sprijinul lui Jose Mourinho si ar putea pleca la vara.



Conform presei britanice, fostul mijlocas al Milanului este atent supravegheat de Chelsea si Manchester City, formatii care l-au mai dorit si inainte de a se transfera la Real Madrid. Autodeclarat fan al brazilianului, Roman Abramovic este dispus sa ofere 30 milioane de euro pentru Kaka. Aceasta mutare devine din ce in ce mai probabila in conditiile in care brazilianul este foarte apreciat si de Carlo Ancelotti, antrenorul londonezilor, cei doi lucrand impreuna si la AC Milan.

Totusi, Kaka are de unde alege. Seicii de la Manchester City nu au renuntat la ideea de a adauga numele brazilianului pe lista jucatorilor de talie mondiala care au imbracat tricoul "cetatenilor". Formatia antrenata de Roberto Mancini are un mare avantaj in fata londonezilor de la Chelsea prin prezenta lui Adebayor in lotul madrilenilor. 
Togolezul este imprumutat pana la vara la Real Madrid si ar putea constitui o moneda de schimb in ce se anunta a fi transferul anului 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu