luni, 7 februarie 2011

Inter a ramas fara Milito!

Atacantul lui Inter, Diego Milito, s-a accidentat in meciul castigat de echipa sa cu 5-3 impotriva Romei si a deveni incert pentru dubla sansa cu Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor.


Inter a revenit in lupta pentru titlu in Seria A, dupa victoria spectaculoasa cu 5-3 obtinuta impotriva lui AS Roma in etapa a 24-a din campionatul italian, ajungand la cinci puncte in spatele liderului AC Milan. Succesul i-a costat insa pe campionii din ultimii cinci ani accidentarea la coapsa a atacantului in varsta de 31 de ani, Diego Milito. Accidentarea il va tine departe de teren pe argentinian aproximativ o luna, ceea ce inseamna ca va lipsi din lotul lui Inter pentru meciul din turul optimilor Ligii Campionilor pe care echipa sa il va sustine impotriva lui Bayern Munchen, pe 23 februarie.


Antrenorul Interului, brazilianul Leonardo, si-a incurajat elevul: "Diego trebuie sa isi pastreze calmul si sa nu se gandeasca la ce s-a intamplat. El nu trebuie sa demonstreze nimic nimanui pentru ca stie ca este un jucator important pentru Inter. Trebuie sa se relaxeze si sa isi revina la forma lui cea mai buna".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu