vineri, 18 februarie 2011

Ei sunt tintele Barcelonei! Vezi ce ce jucatori au pus ochii catalanii!

Directorul sportiv a celor de la Barcelona, a stabili o lista cu cei mai promitatori jucatori din lume ce pot ajunge pe Camp Nou. Primul pe lista ramane Cesc Fabregas, de la Arsenal, jucator produs de academemia de fotbal din Barcelona. Daca transferul lui Cesc nu se va realiza, banii vor fi folositi pentru aducerea altor jucatori.

Cel mai probabil catalanii se vor desparti in vara de Gabriel Milito. Fostul portar de legenda al echipei a gasit omul care poate juca in centrul apararii. Jon Vertonghen, 23 de ani de la Ajax Amsterdam. Barca este gata sa ofere 15 milioane de euro pentru el. Relatiile dintre cele doua cluburi sunt excelente si transferul ar mai putea include si un jucator de la Barcelona. Jon Vertonghen mai este monitorizat de Arsenal si AC Milan.

 Gama de candidati este redusa, iar Bale este numarul 1 pe acest post. Jucatorul lui Tottenham este unul dintre cei mai doriti din lume, iar lupta pentru semnatura sa va fi grea. Alternativa Barcelonei este Alex Sandro, de la Sao Paulo. Este unul dintre piesele de baza ale nationalei U20 a Braziliei.
Pentru atac, brazilianul Neymar este varianta numarul unu. Dar cum pretul sau este unul mare, Barca are si varianta de rezerva: Lukaku, 18 ani, de la Anderlect, insa belgianul este fan Chelsea si a declarat ca visul sau este sa joace alaturi de Didier Drogba. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu