marți, 22 februarie 2011

Lui Mourinho i s-a facut dor de Chelsea! Portughezul vrea sa revina pe Stamford Bridge!

Jose Mourinho nu exclude o revenire la echipa din vestul Londrei, dupa ce italianul Carlo Ancelotti va fi concediat. Actualul antrenor al lui Real Madrid, care mai are trei ani de contact cu clubul spaniol, a povestit ca si-ar fi dorit sa ramana toată viata la Chelsea, daca s-ar fi putut. ”Cat timp am lucrat acolo, am fost cel mai fericit om de pe planeta. Speram sa antrenez multi ani la acest club, insa dupa cateva luni eram dat afara. In viata orice este posibil, dar un lucru este cert: IUBESC CHELSEA!”, a declarat portughezul.



Conform presei insulare, zilele lui Ancelotti la conducerea tehnica a clubului londonez sunt numarate, dupa ce echipa a iesit din lupta pentru titlu, fiind eliminata si din Cupa Angliei.


Dupa despartirea de clubul finantat de magnatul rus Roman Abramovich, Mourinho a fost somer de lux luni bune inainte de a semna un contract pe trei ani cu Inter Milano, pe care a condus-o la triumful in Liga Campionilor si la realizarea eventului in Italia. ”La Inter am gasit o familie extraordinara, insa dupa doi ani am simtit ca acea atmosfera disparuse”, si-a amintit antrenorul. Pentru a nu se pune rau cu sefii de la Real, Mourinho s-a grabit sa adauge: ”Nu vreau sa se inteleaga gresit. In momentul in care semnez un contract, o fac cu intentia de a-l respecta. Tot ceea ce vreau este sa ma simt fericit acolo unde lucrez”.


Pana la o eventuala revenire la Chelsea, Mourinho in varsta de48 de ani, spera sa-i scoata pe madrileni din criza de rezultate din ultimii ani. Real se afla pe locul secund in Primera Division, la 5 puncte de Barcelona, pe care o va intalni in finala Cupei Spaniei. In Liga Campionilor, ”galacticii” nu au mai depasit de sase ani faza optimilor de finala, unde vor juca in aceasta seara cu Lyon, echipa care i-a eliminat pe galactici in sezonul trecut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu