sâmbătă, 5 februarie 2011

Un german vrea sa investeasca la Rapid! Vezi de ce om de afaceri este vorba!

Rapidul se afla intr-o perioada financiara foarte proasta, insa ar putea avea parte de o mare surpriza. 

Conform lui Gheorghe Raducanu, omul de afaceri Lutz Stache l-a contacta pentru al anunta ca intentioneaza sa investeasca la Rapid. Chiar daca este convins ca George Copos nu ma renunta la pachetul majoritar de actiuni al clubului, seful fanilor rapidisti considera ca Lutz ar putea sa fie macar partener si impreuna sa gaseasca o solutie pentru a salva clubul.


"Am fost contactat de domnul Stache, care m-a anuntat ca ar vrea sa colaboreze, sa faca un parteneriat cu domnul Copos. Ar fi bine sa vina cineva cu un capital si sa investeasca la Rapid. Domnul Stache o sa ajunga in tara pe 17 februarie si o sa avem o intalnire. O sa il rog sa se intalneasca si cu domnul Dinu Gheorghe, pentru ca ar putea sa ajunga la un consens. De vandut sunt convins ca domnul Copos nu va
vinde, 100%. Poate sa accepte, insa, sa aiba un partener. Sunt de parere ca ar fi bine sa se discute mai amanuntit cu domnul Stache, pentru ca din moment ce vrea sa bage bani, e bine pentru toata lumea, atat pentru clubul Rapid, cat si pentru domnul Copos", a spus Gigi Corsicanu'.


Continuand pe aceeasi linie, suporterul rapidist spune ca stuatia actuala din Giulesti este foarte dificila si este de datoria proprietarului sa salveze echipa. Raducanu crede ca e momentul ca George Copos sa investeasca serios in echipa, lotul lui Sumudica fiind subtiat serios.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu