joi, 3 februarie 2011

Torres poate deveni cosmarul lui Liverpool!

Fernando Torres are ocazia de a rupe inimile suporterilor lui Liverpool de doua ori in decurs de o saptamana, spaniolul urmand sa isi faca debutul oficial in tricoul lui Chelsea cel mai probabil  chiar intr-un meci impotriva fostei sale echipe.
Torres i-a parasit pe "cormorani" duminica trecuta cu cateva ore inainte ca fereastra de transferuri sa se inchida, contra sumei de 58,5 milioane de euro, o suma record pentru fotbalul din Marea Britanie.


“Daca voi avea ocazia sa joc, voi da tot ce am mai bun pentru Chelsea si sper sa marchez”, a declarat Torres pe website-ul oficial al clubului londonez. Iar de data aceasta, suporterii de pe Stamford Bridge vor fi bucurosi cand spaniolul va marca. 
“Cand jucam impotriva lui Chelsea eram foarte motivat, pentru ca era un meci special, una dintre cele mai importante partide ale sezonului”, a explicat Torres.


In privinta sanselor sale de a evolua in meciul lui Chelsea de peste trei zile, managerul Carlo Ancelotti a declarat: “Trebuie sa-l testam maine si in ziua urmatoare. Daca forma fizica nu este o problema pentru el, atunci va juca duminica”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu