vineri, 11 februarie 2011

Abramovic ii vrea pe Kaka si Cesc Fabregas la Chelsea din vara!

Presa din Anglia scrie despre revenirea interesului lui Chelsea pentru Kaka. Abramovic vrea sa retrezeasca entuziasmul fanilor, a pornit o noua campanie de racolare de vedete. Dupa achizitia lui Fernando Torres si David Luiz, patronul londonezilor il vrea pe Stamford Bridge si pe Kaka.


Fostul mijlocas a lui AC Milan, este varianta de rezerva in cazul in care londonezii nu reusesc sa-l cumpere pe campionul mondial, Cesc Fabregas. Mijlocasul spaniol are un pert mult mai ridicat, iar transferul sau la Chelsea pare extrem de greu de realizat, in conditiile in care Farbegas mai este dorit si de Barcelona si Real Madrid. Kaka ar putea ajunge foarte usor la Chelsea, daca transferul lui Cesc la Real Madrid s-ar concretiza.

Kaka este cotat la momentul de fata la 30 de milioane de euro, mai putin de jumatate din pret platit lui AC Milan de Real Madrid, 65 de milioane de euro.

De la revenire, Kaka a aratat o usoara crestere, insa concurenta pe postul sau este uriasa, mai ales daca madrilenii vor mai aduce un mijlocas pe postul sau.
Cum era de asteptat, un rol foarte important in aceasta afacere il are Carlo Ancelotti, antrenor alaturi de care Kaka a cunoscut gustul glorie la AC Milan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu