duminică, 27 februarie 2011

Real poate spune adio titlului!

Deplasarea de pe El Riazor a fost una grea in ultimii ani pentru echipa din capitala Spaniei, care a castigat numai una dintre ultimele 17 partide impotriva lui Deportivo, anul trecut, cand Real s-a impus cu 3-1. 


Nici in acest sezon lucrurile nu au stat mai bine pentru elevii lui Mourinho, care s-au zbatut in gol impotriva unor gazde foarte bine organizate in defensiva. Ronaldo si compania au dominat partida de sambata din cadrul etapei a 25-a, dar pe rand, portughezul si Kaka au fost blocati de portarul gazdelor, Daniel Aranzubia, aflat in zi de gratie. S-a terminat 0-0 si Real a mai pierdut doua puncte pretioase in lupta pentru un nou titlu de campioana a Spaniei, dupa o pauza de doi ani.
Antrenorul madrilenilor, Jose Mourinho a fost vizibil deranjat de stilul de joc al gazdelor: "In repriza secunda am evoluat impotriva unui portar si a zece fundasi. Numai o echipa a jucat la victorie, cealalta a preferat sa se apere si a catigat premiul cel mare. Noi, care am incercat sa invingem, am fost penalizati pentru asta. Nu pot sa-mi cert elevii. Au facut tot ce au putut pentru victorie".


FC Barcelona a facut fata valului de absenti cu care s-a luptat pentru deplasarea de la Mallorca, Xavi, Puyol, Dani Alves si Valdez fiind accidentati sau suspendati pentru meciul de sambata, si s-a
impus cu 3-0, revansandu-se astfel pentru egalul, 1-1, din tur. Golurile catalanilor au fost inscrise de trioul Messi - Villa - Pedro, care a ajuns astfel la cota 56 in acest sezon de Primera. Argentinianul a deschis scorul in prima repriza, dupa cea de-a 26 reusita din campionat, iar "El Guaje" si Pedro au risipit sperantele gazdelor la jumtatea reprizei secunde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu