joi, 17 februarie 2011

VIDEO: Barcelona ingenunchiata pe Emirates in doar 5 minute! Arsenal 2-1 Barcelona!

Arsenal a coborat "extraterestrii" Barcelonei cu picioarele pe pamant, si a obtinut o victorie frumoasa si extrem de mucita prin golurile lui Van Persie si Arshavin. David Villa a fost omul care a inscris pentru Barcelona, insa tunarii nu s-au lasat invinsi si au reusit sa intoarca scorul atunci cand nimeni nu se mai astepta.

Barcelona a inceput foarte bine meciul, cu foarte multa incredere insa nici "tunarii" de la Arsenal nu s-au lasat mai prejos. Au fost multe ocazii uriase pe deoparte si alta, totul pana in minutul 26 cand David Villa a reusit sa deschida scorul pe Emirates. Arsene Wenger se gandea la o solutie pentru revenire. In minutul 39 Messi inscrie si el, insa golul sau este anulat pe motiv de offside. Barcelona intra in avantaj la pauza. Se anunta o a II-a repriza senzationala.

In repriza secunda Arsenal da semne de revenire si Wenger nu sta prea mult pe ganduri si face prima mutare. In minutul 78 Van Persie, restabileste egalitatea pe Emirates. Barcelona este pamanteana. Cu doar cinci minute mai tarziu Arshavin reuseste si el sa inscrie pentru a o aduce pe Arsenal in avantaj, mai erau doar cateve minute pana la final si "tunarii" mai avusera o sansa de a inscrie prin Nicolas Bendtner. 


Returul se anunta de foc, si va avea loc pe Camp Nou in data de 8 Martie. Nu pierdeti asemenea meci. 


Vezi golurile marcate:
'26 [0-1] gol David Villa


'78 [1-1] gol Van Persie

'83 [2-1] gol Arshavin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu