duminică, 13 februarie 2011

Syed Ali Ahsan vrea sa dea piept cu granzii Spaniei, Real Madrid si Barcelona! Vezi in ce echipa va investi indianul!

Syed Ali Ahsan, noul proprietar al lui Racing Santander, vrea sa dea piept cu granizii Spaniei, Real Madrid si Barcelona. Omul de afaceri indian, care are o avere estimata la aproximativ 10 miliarde de euro, spune ca este loc de o a treia super forta in Spania.

Surprins placut dupa victoria celor de la Racing Santander in ultimul minut impotriva celor de la Sevilla, Ali Ahsan le promite fanilor ca va construi un club mare: “Cand vorbesti de campionatul Spaniei, primele lucruri care iti vin in minte sunt Real Madrid si Barcelona. Asa cum am spus mai inainte, voi da totul pentru ca Racing sa creasca in lumea fotbalului. Sunt singur ca exista loc si pentru noi”.

Chiar daca averea sa este estimata, omul de afaceri in varsta de 35 de ani difera la miliardarii din Premier League. Indianul Ashan spune ca nu va arunca sume uriase pe transferuri, cautand in primul rand jucatori foarte talentati la preturi rezonabile: “Exista multe posibilitati prin care putem concura cu Barcelona si Real Madrid. In vara vom aduce multi jucatori talentati. Vreau sa cresc acest club usor, in timp, dar puternic. Nu vreau sa fiu agresiv pe piata transferurilor”.

Interesant este ca Ali Syed a dat aceleasi declaratii si cand s-a pus problema sa o preia pe Blackburn Rovers, in vara anului 2010. Acesta spunea atunci ca doreste sa formeze o echipa sa concureze pentru primele locuri din Premier League.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu