joi, 24 februarie 2011

Cearta la Real! Vezi ce jucator a indraznit sa-l injure pe Mourinho!

Daca disputa dintre Mourinho si managerul general Jorge Valdano s-a stins acum tehnicianul portughez este contestat chiar de unul dintre jucatorii sai. Sergio Ramos l-a injurat prin intermediul secundului Karanka.

Conflictul dintre Ramos si Mourinho a inceput in noiembrie 2010. Atunci, in timpul unui meci cu Bilbao, antrenorul nu a luat loc pe banca, fiind suspendat, iar Ramos l-a sfidat, executand un penalty, desi "The Special One" l-a nominalizat ca executant pe Cristiano Ronaldo. Cum nu tolereaza actele de indisciplina, Mourinho l-a trecut ulterior pe Sergio Ramos pe banca de rezerve. 

Fundasul a tolerat situatia pana pe 13 februarie. Nemultumit de faptul ca nu facea parte din primul unsprezece al "galacticilor" pentru meciul din campionat de la Espanyol, Ramos i s-a adresat agresiv secundului Karanka, cel care venise sa ii comunice decizia lui Mourinho. "Nu te mai baga tu in relatiile dintre antrenor si jucatori, fiindca in vestiar esti zero! Poti sa-i spui si lui Mourinho sa se duca-n p... masii, desi sunt sigur ca n-ai curaj!", a fost replica socanta a lui Sergio Ramos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu