miercuri, 16 februarie 2011

Gattuso anchetat de UEFA pentru gestul facut aseara un opimile Ligii Campionilor!

Incidentul de la finalul partidei AC Milan - Tottenham, din optimile Ligii Campionilor (0-1), cand Gennaro Gattuso i-a aplicat o mana in gat asistenului lui Harry Redknapp, Joe Jordan, nu putea trece neobservat de forul fotbalului european. UEFA a confirmat miercuri ca a demarat procedurile disciplinare in cazul italianului, urmand sa anunte lunea viitoare posibila sanctiune, dictata pe baza probelor video.



Redknapp l-a numit pe Gattuso ”nebun”, confirmand ca cei doi au avut primul schimb dur de replici dupa un duel mai aprig al milanezului cu Steven Pienaar, chiar in fata bancii de rezerve a celor de la Hotspurs, totul culminand cu agresarea antrenorului dupa fluierul final. ”Nu stiu de ce s-a ajuns la un incident atat de prostesc. Gattuso s-a luat in gura cu Joe. Probabil ca nu-l cunostea pe Joe, pentru ca putea sa aleaga pe oricine in afara de el...”, a declarat cu talc managerul londonezilor.


Gattuso a recunoscut ca nu stia cine este Joe Jordan. ”Eram foarte nervos si nu am vrut sa ma cert cu vreun jucator, asa ca l-am luat pe el la tinta, caci oricum ma injura. Am gresit si imi asum deplina
responsabilitate”, a declarat mijlocasul, citat de Reuters.
Indiferent de decizia UEFA, Gattuso nu va putea juca in returul de la Londra, programat pe 9 martie, intrucat este suspendat pentru cumul de cartonase. El are contract cu AC Milan pana in vara anului viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu