sâmbătă, 12 februarie 2011

Lacina Traore, la primul antrenament sub comanda lui Dan Petrescu! Vezi primele poze cu Traore in tricoul lui Kuban!

Lacina Traore, a efectuat ieri primul antrenament sub comanda lui Dan Petrescu, in Spania, si chiar daca nu a mai ajuns la Liverpool sau Arsenal, ivorianul e multumit de pasul facut.
In ianuarie 2008, Traore a aterizat pe aeroportul din Cluj, impreuna cu alti trei jucatori ivorieni. Erau tineri si toata lumea si toata lumea se intreba cine sunt si daca vor confirma la echipa. Lacina nu mai vazue pana atunci zapada si nici cum arata o camera de hotel. Crescuse in saracie alaturi de cei 11 frati ai sai, iar Muresan il descoperise pe un teren nisipos din Abidjan.

Februarie 2011: Lacina Traore aterizeaza in Spania, pentru a se alatura noii sale echipe Kuban Krasnodar. Ivorianul a semnat un contract pe 4 ani cu Kuban Krasnodar. Rusii au platit pe el 4,5 milioane de euro, iar necunoscutul pusti ivorian din urma cu trei ani s-a facut mare si acum e vedeta la noua sa echipa. O devedeste si faptul ca la sosirea in Spania a fost asteptat la aeroport de doi oficiali ai clubului rus, evenimentul fiind transmis in direct de canalul Kuban TV.

Vezi cum arata Traore in tricoul lui Kuban:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu