luni, 21 februarie 2011

Adevarate finale! Real si Bayern cauta razbunarea in fata lui Lyon si Inter!

E vremea razbunarii. Maine si poimaine, optimile Ligii aduc fata in fata "rejucarea" a doua dispute importante din sezonul trecut. Pentru Real Madrid si Bayern Mnchen e ocazia perfecta de a se revansa in fata celor de la Lyon, respectiv Inter.

O "dubla" din optimi si finala Ligii din sezonul trecut au fost "clonate" in actualul sezon. Real - Lyon e deja un clasic al Ligii, in afara de infruntarea din optimile sezonului trecut, tranaata de francezi, cele doua echipe infruntandu-se de inca patru ori in faza grupelor. Prima mansa se joaca maine la Lyon, taram tabu pentru spanioli, invinsi la precedentele trei deplasari. Lucrurile s-au mai schimbat fata de sezonul trecut, in primul rand odata cu sosirea lui Mourinho. "The Special One" vrea sa invinga nemesis-ul Realului si sa-si faca echipa ca sa treaca peste "cosmarul Europa". Galacticii n-au mai ajuns in sferturi din sezonul 2003-2004! 

Pentru Bayern, esecul de anul trecut e si mai dureros. Bavarezii au ocazia sa se razbune, pentru ca de data aceasta razboiul se duce intr-o dubla mansa. Prima, miercuri, chiar pe "Meazza", unde Bayern e neinvinsa! In afara de finala din mai, de pe "Bernabeu", decisa de cele doua goluri ale lui Milito, Bayern si Inter s-au mai intalnit de patru ori, in doua duble manse. De fiecare data,
Bayern a invins in deplasare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu