marți, 15 februarie 2011

Messi face o dezvaluire soc inainte de meciul cu Arsenal! Vezi ce zice argentinianul!

Inainte meciului Arsenal Londra - FC Barcelona din Liga Campionilor, Messi a facut o dezvaluire uluitoare. Catalanilor le e frica de un jucator de 21 de ani. Theo Walcott, tanarul mijlocas al tunarilor este cosmarul elevilor lui Pep Guardiola.


"A fost unul dintre cei mai periculosi jucatori impotriva caruia am jucat vreodata. Jucatorii Barcelonei nu se sperie usor, dar ultima data cand am jucat cu Arsenal ne-a ingrijorat rau de tot. Cand am jucat pe Emirates, Barcelona a controlat jocul. Cu tot respectul cuvenit, Arsenal pareau ca nici macar nu sunt pe teren. Apoi a intrat Walcott si a shimbat jocul. A salvat de unul singur echipa", a declarat Lionel Messi.


Meciul la care se refera argentinianul este meciul din jocul tur din sferturile Lgii Campionilor din sezonul 2009/2010. Arsenal a terminat meciul 2-2, meciul disputat pe stadionul Emirates in compania celor de la Barcelona. Dominatia catalanilor a fost evidenta pana in minutul 66, cand Walcott a fost introdus de catre Arsene Wenger pe teren, si a reusit sa marcheze, si a tras echipa dupa el, astfel Arsenal reusind sa recupereze diferenta de cele doua goluri.


Nici Pep Guardiola nu-si aduce aminte cu placere de Walcott: "Este mai rapid decat toata echipa noastra la un loc. Atunci cand are balonul la picior, ai nevoie de un pistol pentru a-l opri". 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu