miercuri, 2 februarie 2011

Jorge Valdano a vrut sa-si de-a demisia, dar Perez la convins sa ramana!

Directorul genereal al gruparii Real Madrid, Jorge Valdano, aflat in conflict cu antrenorul Jose Mourinho, a vrut sa-si de-a demisia saptamana trecuta, insa presedintele clubului, Florentino Perez, l-a convins sa ramana.



"Jorge Valdano a vrut sa-si de-a demisia pentru a incheia conflictul cu Jose Mourinho. Insa Perez l-a invitat la masa si l-a convins sa mai rabde pana la finalul sezonului, cand va fi discutata situatia tehnicianului. Directorul general a acceptat si va continua in functie, desi continua politica de indepartare de antrenor. Perez i-a multumit lui Valdano pentru ca ramane, dar si pentru faptul ca nu va mai raspunde provocarilor lui Mourinho", scrie El Periodico.


Presa spaniola, a notat de nenumarate ori ca a aparut un conflict intre Mourinho si directorul general, Jorge Valdano, dupa ce acesta a refuzat sa-i aduca portughezului un atacat la echipa dupa accidentarea argentinianului Gonzalo Higuain.
Intr-un final, Valdano l-a adus pe togolezul Emmanuel Adebayor de la Manchester City, sub forma de imprumut pana in vara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu