sâmbătă, 19 februarie 2011

Mourinho este de neinvins!

Antrenorul madrilean este neinvins in ultimile 147 de meciuri disputate pe teren propriu alaturi de Porto, Chelsea, Inter si Real.


Meciul pe care Real il va disputa sambata pe Santiago Bernabeu impotriva ocupantei 15 din Primera, Levante, este unul important pentru Jose Mourinho. In cazul in care echipa sa nu va pierde intalnirea cu trupa din Valencia, portighezul ar sarbatori noua ani consecutivi fara infrangere in meciurile disputate pe propriul teren, lucru foarte probabil tinand cont ca elevii sai au castigat cu 8-0 intalnirea din Cupa Regelui impotriva celor de la Levante.

Mourinho a pierdut ultimul meci in care echipa pe care o antrena a fost gazda pe 23 februarie 2002, cand FC Porto a fost invinsa pe Dragao cu 3-2 de Beira Mar, incepand de atunci, reusind o serie de 147 de jocuri fara infrangere. In aceste meciuri echipele antrenate de Mourinho, Porto, Chelsea, Inter si Real au obtinut 122 de victorii si 25 de rezultate de egalitate, inscriind 331 de goluri si primind 87.
Portughezul are sansa de a ajunge la borna 150, urmand a disputa meciuri considerate usoare,
impotriva unor echipe din zona inferioara a clasamentului Primera precum Levante, Malaga sau Hercules Alicante.
In cele sapte luni petrecute la Madrid, antrenorul anului 2010 are numai victorii in toate meciurile disputate pe Santiago Bernabeu, indiferent de competitia in care au fost implicati galacticii. FC Barcelona pare singura echipa in stare sa puna capat acestei serii incredibile, in returul din "El Clasico", programat pe 17 aprilie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu