duminică, 27 februarie 2011

Sergio Ramos la mare cautare!

Zvonurile conform carora ruptura dintre Sergio Ramos si clubul de pe Santiago Bernabeu este iminenta par a se adeveri, in urma declaratiilor pe care Rene Ramos, fratele si agentul jucatorului in varsta de 24 de ani le-a dat presei din Anglia. Rene a confirmat ca fundasul stanga a fost in discutii cu Real in privinta semnarii unui nou contract, dar cele doua parti nu au ajuns la un numitor comun, lucru care a atras interesul unor nume mari din Anglia.
Manchester United, Chelsea si AC Milan si-au manifestat si in trecut intentiile legate de fostul jucator al Sevillei, dar agentul sau nu a precizat numele niciunei echipe: "Cateva cluburi mari din Anglia, dar si din Italia, sunt interesate de Sergio in ultima perioada. Asteptam sa avem un nou rand de negocieri cu clubul in care să analizam viitorul jucatorului", a declarat Rene Ramos pentru The People.
Sergio Ramos a ajuns la Real in anul 2005, fiind acontat de madrileni de la FC Sevilla contra sumei de 27 milioane de euro si a reusit sa inscrie 23 de goluri in cele 183 de aparitii in tricoul "galacticilor". Ramos a fost selectionat in nationala Spaniei de 73 de ori pana la varsta de 24 de ani si a reusit sa marcheze de cinci ori pentru echipa alaturi de care s-a incununat campion european si mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu