vineri, 11 februarie 2011

Roy Hodgson noul antrenor a lui West Bromwich Albion!

Roy Hodgson in varsta de 63 de ani a preluat-o pe WBA in urma demiterii lui Roberto Di Matteo.

West Bromwich Albion, se afla pe pozitia a 17-a in Premier League, s-a inteles cu fostul antrenor a lui Liverpool, Roy Hodgson, care va prelua echipa dupa etapa a 27-a, a campionatului englez care se va desfausra in acest week-end.

"West Bromwich Albion este incantata sa anunte ca a ajuns la un acord comun cu Roy Hodgson care va fi noul manager al echipei. Managerul care a mai trecut pe la Internazionale Milano, Fulham sau Liverpool, a semnat cu clubul un contract valabil pana in iunie 2012", scrie site-ul oficial al WBA.


Englezul, care a fost votat managerul anului 2010 de catre omologii sai din Premier League, isi va incepe munca la noua echipa luni, dupa meciul pe care echipa la care este legitimat si romanul Gabriel Tamas il va disputa pe teren propriu impotriva lui West Ham. ”Michael Appleton, care a fost numit antrenor interimar dupa demiterea lui Roberto Di Matteo, va fi pe banca echipei doar pentru meciul de sambata. Toata atentia noastra este canalizata pentru meciul vital pe care il vom juca impotriva lui West Ham", se mai precizeaza in comunicat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu