luni, 28 februarie 2011

Chelsea si Real pregatesc mutarea bomba in vara!

Rabdarea celor de la Real cu Ricardo Kaka se apropie de sfarsti, iar sefii de pe Bernabeu s-au hotarat sa asculte ofertele celor care il curteaza. Chinuit si de o accindetare, brazilianul care a costat 67 de milioane de euro n-a reusit sa impresioneze in tricoul "alb-negrilor".

De la revenire, Kaka n-a jucat decat 438 de minute, dintre cele 1350 posibile, prea putin pentru un jucator pe care s-a platit o avere. Cu toate acestea, Kaka nu pare a resimti presiunea care planeaza asupra sa: "Ma simt foarte bine la Real".

Prima varianta pare a fi Chelsea, ehipa care si-a declarat interesul in mai multe randuri. Carlo Ancelotti, care l-a avut elev si la Milan, crede in calitatile mijlocasului si considera ca acesta o poate ajuta pe Chelsea, in vreme ce Kaka si-ar putea relansa cariera. Daily Mirror scrie despre o tranzactie in care ar intra si cedarea lui Drogba, unul dintre favoritii lui Jose Mourinho. Raspunsurile le vom afla insa abia in vara, cand se deschide urmatoarea perioada de transferuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu