joi, 31 martie 2011

Barcelona tremura! Patru jucatori in pericol sa rateze El Clasico!

Leo Messi, Sergio Busquets, Victor Valdes si Mascherano sunt cei patru jucatori ai Barcelonei aflati la un singur cartonas galben de suspendare si, cu El Clasico la orizont, situatia trebuie gestionata cu atentie. Xavi Hernandez a scapat de griji dupa avertismentul primit in finalul meciului cu Getafe din ultima etapa de campionat, dar va lipsi in derby-ul de sambata cu Villarreal.
Subiectul cartonaselor a fost abordat miercuri chiar de Dani Alves intr-o conferinta de presa: "Provocarea intentionata a avertismentelor face parte din joc. Sper ca cei care vor mai vedea cartonase vor fi suspendati inainte sau dupa jocul de pe Bernabeu" , a spus brazilianul.
Pana la meciul cu Real Madrid din campionat, Barcelona mai are programate doua partide in Primera Division, cu Villareal si cu Almeria, iar intre jocul cu andaluzii si Clasicul de pe Bernabeu este programata mansa tur a sferturilor de finala UCL contra lui Sahtior. In conditiile in care
situatia lui Puyol ramane incerta iar pentru Abidal sezonul s-a incheiat prematur, Sergio Busquets pare favorit pentru titularizare in centrul defensivei alaturi de Pique in meciurile importante iar Mascherano i-ar putea lua locul in linia de mijloc, astfel ca Guardiola va trebui sa tina cont in gestionarea cartonaselor si de unsprezecele de start pe care doreste sa il alinieze.
Dintre cei patru jucatori mentionati, situatia cea mai simpla pare a fi cea a lui Messi. In cazul in care argentinianul va putea fi recuperat la timp si va juca contra lui Villarreal, el ar putea forta sambata al cincilea cartonas galben care i-ar aduce suspendarea in meciul cu Almeria. Daca nu, Messi ar putea fi odihnit intentionat de Guardiola in jocul cu andaluzii, pentru a aborda odihnit meciulurile cu Sahtior si Real Madrid.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu