sâmbătă, 5 martie 2011

Muresan, suparat pe fani dupa infrangerea in fata celor de la Poli Timisoara!

Dupa trei zile de la deschiderea caselor, oficialii din Gruia au vandut doar 1.300 de bilete pentru mecil de astazi, si preconizeasa cea mai mica audienta din istoria intalnirilor directe CFR - Poli.



Oficialii celor de la CFR Cluj au inchis ieri casele de bilete la ora 17:00, potrivit programului anuntat si pe site-ul oficial al clubului, iar la finalul zilei, cand au terminat bilantul, au avut un adevrat soc! Doar 1.300 de bilete s-au vandut pentru meciul din aceasta seara. Daca luam in calcul si cei aproximativ 3.500 de abonati, asistenta din Gruia insumeaza pana la redeschiderea de astazi de dimineata a caselor de bilete o alarmanta cifra de numai 4.800 de spectatori! Si aceasta este varianta cea mai optimista pentru cazul in care absolut toti abonatii vor veni la stadion!


Sefii CFR-ului spera insa ca fanii sa ia cu asalt astazi casele de bilete, mai ales ca ele vor fi la dispozitia doritorilor pana la inceperea jocului. Insa, daca nu vor vinde alte 3.000 de bilete astazi, oficialii din Gruia vor bifa un record negativ de asistenta pentru un meci cu Poli. In sezonul 2006-2007 s-au inregistrat oficial doar 8.500 de spectatori, cea mai slaba asistenta la un CFR - Poli jucat in Gruia. "In mod cert nu se va umple stadionul, mai ales din cauza conditiilor meteo. In plus, la CFR vin fanii numai atunci cand echipa lupta la titlu", a sunat reprosul presedintelui Iuliu Muresan la adresa suporterilor campioanei Romaniei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu