duminică, 6 martie 2011

Video: Keita salveaza Barcelona! Vezi golul marcat!

Pentru meciul cu Zaragoza din etapa a 27-a, Pep Guardiola a odihnit o serie de jucatori, cum ar fi Iniesta sau David Villa, dar nu l-a exclus din primul 11 pe argentinianul Lionel Messi. Un gol inscris inainte de pauza de Seydou Keita a adus incq trei puncte in tabara Barcelonei, echipa gata sa doboare orice record in acest sezon, dupa ce a cedat numai sapte puncte din cele 81 posibile si se afla la zece puncte in fata rivalei Real Madrid.


Oaspetii pqreau cq rqsuflq usurati la finalul meciului, fericiti ca nu au incasat foarte multe goluri, iar catalanii s-au gandit mai mult la importantul meci pe care il vor desfasura la mijlocul saptamanii viitoare impotriva lui Arsenal, in optimile Ligii Campionilor.


La conferinta de presa, Pep l-a trimis pe secundul sau Tito Vilanova care a declarat: "Suntem intr-o forma buna si rezultatele dovedesc asta. Ne-am permis sa odihnim cativa jucatori si vom fi foarte concentrati pentru meciul cu Arsenal. Dupa cum ne asteptam, meciul a fost un monolog de la un capat la celalalt".


Vezi golul marcat de Keita:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu